Barolo & More

Haal een stukje Italië in huis door te kiezen voor kwaliteitswijnen uit de Piemonte, speciaal voor u geselecteerd en geïmporteerd van kleinschalige wijnmakers met passie voor hun product. Piemonte is een gebied gekenmerkt door culinaire uitbundigheid, vriendelijke bewoners en een prachtig landschap. Hierdoor komen de beste Italiaanse wijnen uit dit gebied, waaronder Barolo, de koning van de Italiaanse wijn.

Kijk verder voor het assortiment aan rood, wit, rosé en dessertwijnen op: https://www.baroloandmore.nl/

Caffé Fadi

Caffe Fadi

Caffé Fadi is geïnspireerd door een filosofie van passie en traditie. We kiezen en selecteren de beste grondstoffen en gebruiken traditionele vakmanschap voor de verwerking daarvan. Caffè Fadi is een jong bedrijf die zicht richt op smaak en een volledige productenlijn tot en met de bijpassende likeur en chocolade. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Geuren , aroma’s en smaken onderscheiden de FADI-espresso. Het FADI-merk is omhullend, uitnodigend, verfijnd voor jong en senior. Het enige dat overblijft voor de consument is om te experimenteren. Experimenteer om omhuld te worden door een bevredigende, exclusieve, nieuwe zintuiglijke ervaring.
Caffè Fadi is in elk opzicht een andere koffie. Fadi vertegenwoordigt de klassieke continuïteit van een groeiende roaster, geprojecteerd in de toekomst met stevige wortels. Dit is waarom FaDi anders is.

http://www.caffefadi.it